Post It

I väntan på att Malin ska prata klart i telen med sin pojkvänn tänkte jag ta upp en lite grej. Nämligen Post Its! Post It's är verkligen en av tidernas bästa uppfinningar. Jag använder dem inte till annat än att skriva en miljoner meddelanden till mig själv men vissa människor har tagit detta till en helt annan nivå. Jag är verkligen imponerad!


BRRRR...

Är ute på Malin (min underbara kompis) land just nu. Vi sitter och fryser i hennes lilla stuga. Det är verkligen svinkallt här ute! Jag har förutom jeans och dubbla strumpor på mig ett linne, en t-shirt, tjocktröja och jacka men ändå fryser jag.

Vi ska snart titta på film. Det blir "Christiane F.", en tysk (tror jag) film. Den ska vara bra, den kommer helt klart vara bättre än Gamer i alla fall. Usch, det var verkligen slöseri med tid (även om det bara var 5 minuter... hehe).

Godnatt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Först ska jag bara spela in lite låtar så att jag har något att lyssna på under bilfärden. Jag ska nämligen åka bort till en kompis land under helgen, det innebär tre timmar i en bil. Yippie! Nu har i alla fall "We Will Rock You" laddat färdigt. Jag tror att den låten kommer passa extra bra på motorvägen.

Juste, jag gav upp på GAMER efter bara fem minuter. Den första fightscenen var varken häftig eller underhållande så jag såg ingen anledning till att fortsätta titta.

Vi hörs (kanske/förhoppningsvis) imorgon!

Sunny <3 Spotify


Jag älskar Spotify! Det är så skönt att sätta sig framför datorn och bara njuta av lite härlig musik när man kommer hem efter en lång skoldag. Tyvär måste man stå ut med alla irriterande reklamsnuttar. Just nu är "Give it To Me Right" med Melanie Fiona en av favoritlåtarna.

Nu ska jag se om filmen jag tänkte se har laddat klart. Jag ska se den nya filmen GAMER. Jag har inte så höga förväntningar... har hört att den ska vara rätt dålig. Ibland känner jag bara för att kolla på skitfilmer.

RSS 2.0